Kronjyllands Begravelsesforretning - Et spørgsmål om tillid!

Peter Bang

Vi var glade for en personlig og engageret service i forbindelse med vores fars død. Kim gav en tydelig og struktureret gennemgang af det kommende forløb, og hjalp os med at vælge, hvad vi selv kunne og hvad vi gerne ville have hjælp til. Vi var trygge hele vejen.

John Rasmussen

Venligt personale! Gode til at oplyse om hele processen. Havde særlig opmærksomhed på det mindste barn og forklarede hvad I gjorde. Havde taget en bog med om processen. I gav familien den tid og plads, vi havde brug for til at sige farvel. I var pisse gode!

Stine Snede Villumsen

Meget fin hjælp og service fra Kirsten, som var bedemand, da vores far skulle bisættes. Han var ikke medlem af folkekirken, så vi skulle selv arrangere bisættelsen. Kirsten var dygtig og behagelig – både før og under bisættelse. På familiens vegne vil vi gerne sige tusind tak.

Maja Lillelund

Vi har oplevet jer som meget imødekommende, empatiske, hjælpsomme og proffesionelle. Der har været styr på alt og vi har følt os hørt, forstået og trygge.

Helle Svane

Det virker sært at svare: “som altid en perfekt service”, til netop den type arbejde I udfører. Men ikke desto mindre var det præcis, hvad det var. Tak for endnu en gang at udvise nærvær og super god service i en svær situation.

Christian Bodilsen Jensen

En smuk afsked og farvel med min mor. Meget imødekommende bedemand Kim, der også er handlekraftig og holder hvad der er aftalt. Jeg har sat stor pris på hele forløbet og kontakten med Jer.