Kronjyllands Begravelsesforretning - Et spørgsmål om tillid

Hvad koster en bårebuket?

Bårebuketter kan fåes i mange forskellige prisniveauer.  Det kommer an på typen af blomster som skal være i bårebuketten og hvor stor en blomsteropsætning der ønskes.

Vi kan hjælpe dig med, at udvælge blomster, brodering på båndet , farver og andet udsmykning som du måtte ønske eller overvejer. Det kan lyde som en simpel ting, at vælge blomster og udsmykning, men i en situation som ved forberedelse og planlægning af en begravelse, der har man ikke altid tænker og overskud til det hele. Så derfor hjælper vi selvfølgelig med, at fortælle og vise de muligheder der er og giver den støtte og viden vi har til valget.

Hvad er en bårebuket?

En bårebuket er en blomster-opsætning, som ofte bruges til ceremonier som for eksempel begravelser og bisættelser. De fleste bårebuketter har også et bånd påsat, hvor nært knyttede personer har fået broderet en sidste hilsen til afdøde.

Efter ceremonien flytter vi blomsterne til gravstedet eller der hvor urnen nedsættes. Men som nævnt, hvis kirken har tilhørende kirkegård, er det kirkens medhjælpere som sørger for flytningen. Så kan de smukke bårebuketter betragtes efter ceremonien også.

Hvor bestiller man blomster til en begravelse

Du kan bestille bårebuketter, kranse og kistedekorationer til den ønskede kiste på flere måder. For eksempel kan du bestille dem gennem os, din bedemand i randers og omegn, hvor vi hjælper dig igennem hele processen med udvælgelsen og de beslutninger som skal tages, hvis du ønsker det. Du kan også bestille dem online eller hos en, af dig udvalgt, blomsterforhandler og få dem leveret til kirken.

Vi hjælper dig hele vejen med kistedekoration eller båredekoration

Kistedekoration eller båredekoration er en vigtig ting ved ceremonien for rigtigt mange. Det er noget, som der snakkes meget om i løbet af en begravelse og noget som tales om efterfølgende. Mange finder trøst i, at afdøde “bliver sendt afsted” på en smuk og værdig måde. Det kan være vigtigt for tiden efter, at vi har noget smukt at tænke tilbage på i en tid med sorg.

Blomster og kistepynt

I samarbejde med os taler vi om hvad blomster der skal bruges, hvad der skal stå på båndet, eller hvad I som pårørende skulle have af ønsker i forbindelse med udsmykningen.

Det er muligt at bestille blomster, kistepynt, kranse, hjerter osv. gennem bedemanden. Ved samtalen aftaler vi hvilke farver og evt. specielle blomster I ønsker.

Efter højtideligheden ligges blomsterne på det gravsted, hvor den afdøde er blevet begravet eller hvor urnen skal nedsættes. Foregår højtideligheden i en kirke med tilhørende kirkegård, er det kirkegårdens personale der sørger for at flytte blomsterne. Fra alle andre steder er det bedemanden, som sørger for transporten af blomsterne. Det er efter vores opfattelse en naturlig del af den ydelse, vi leverer som bedemænd.