Kronjyllands Begravelsesforretning - Et spørgsmål om tillid!

Her finder du et overblik over de mest besøgte sider på vores website, så du nemt og hurtigt kan finde hvad du søger.

Randers-afdelinger 🔗

Vi har to afdelinger af begravelsesforretningen, som ligger i Randers. De ligger på henholdsvis Nørre Boulevard 4 og Stjernevej 2A.

Tilskud til begravelse 🔗

Du kan få begravelseshjælp, når du skal begrave eller bisætte en afdød. Vi har lavet en side med information, hvor du kan læse om de vilkår, som gælder for begravelseshjælp.

Kister 🔗

Vi kan hjælpe dig med valget af kiste, og det kan du læse mere om, hvis du følger linket til siden om kister.

Blomster 🔗

Blomster og dekorationer til en begravelse er altid et omdrejningspunkt og noget som er vigtigt for de fleste, og det har vi skrevet lidt om her.

Den digitale arv 🔗

Der er en masse praktiske og obligatoriske sager, som skal gøres i forbindelse med bortgangen af et familiemedlem. Det er blandt andet et område, som den digitale arv, hvilket kan være både omfattende og udfordrende af flere årsager. Læs mere om den digitale arv, hvordan du håndtere den og download vores tjekliste.

Urner 🔗

Vi hjælper dig med valg af urne, hvilket du kan læse mere om her.

Gravsten 🔗

Valget af en gravsten og påskriften er af allerstørste vigtighed for de fleste. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få opfyldt dine ønsker, så alle pårørende efterfølgende kan finde glæde og trøst i at besøge et gravsted med en mindeværdig gravsten og påskrift.